Nyheter

SKILLBIKE – den første innendørssykkelen som gir deg følelsen og opplevelsen av utendørs sykling

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Endelig er den her – den revolusjonerende SKILLBIKE fra Technogym.

SKILLBIKE er den nye revolusjonerende innendørssykkelen utviklet av Technogym. Med SKILLBIKE har Technogym løftet innendørssykling til et nytt nivå som vil gi profesjonelle syklister, triatleter og sykkelentusiaster følelsen av å sykle utendørs.

 

Hva gjør SKILLBIKE UNIK?

SKILLBIKE er utviklet med et ekte girskifte system, som lar deg oppleve spenningen og utfordringene ved utendørs sykling.

 

 

Gi deg selv en ekte utfordring!

Ingen annen stasjonær sykkel lar deg gjenskape den rene spenningen til en utendørs utfordring innendørs. Vil dine ferdigheter vinne over dine konkurrenter? En ting du kan være sikker, med SKILLBIKE sine unike funksjoner og tilkoblingsmuligheter vil  beina dine presses lang utenfor dine grenser.

 

Konkurer mot deg selv eller med andre syklister fra hele verden

SKILLBIKE er selvfølgelig integrert mot både STRAVA® og ZWIFT®, som gir deg som syklist muligheten til å konkurrere mot deg selv, eller mot andre syklister fra hele verden. Du kan utforsk nye ruter hver dag, samtidig som du sporer og forbedrer dine egne mål, sømløst med både POLAR® og GARMIN®-enheter.

 

 

SKILLBIKE CLASS

Det er når det går tøft at du gir det beste av deg selv. SKILLBIKE RACE CLASS  gir deg en utfordrende konkurranse med likesinnede sykkelelskere. SKILLBIKE RACE CLASS gir hver unike bruker muligheten til å konkurere mot hverandre, som om det skulle vært i et ekte sykkelrace utendørs.

SKILLBIKE gir deg den automatiske motstanden basert på vekten og race gradient profilen din, som opprettes av treneren før timen.

 

 

Hva kan du forvente av en SKILLBIKE PERFORMANCE CLASS?

Motiverende, spennende og utfordrende time!
– Ulike profiler blir automatisk innstilt av treneren, ingen behov for justeringer
– Motstand er tilpasset basert på hver enkelt brukers «power» verdier
– Trenere kan hente inspirasjon fra et stort profil- bibliotek eller lage sine egne timer
– Ekstern plassering via mywellness-appen
– Sømløs sporing  med en enkel innlogging

Les mer om SKILLBIKE som produkt her