Samarbeidspartnere

JUICE

Vi er stolte av å presentere JUICE som vår partner på sport og fritidsklær. JUICE er et  butikkonsept med utspring fra mote og fundament i sport, og er den første butikken i Norden som selge Technogym produkter in-store.

JUICE er en livsstilsbutikk som forener aktivitet og mote. Med en miks av smale og globale merkevarer, er JUICE alternativet til den tradisjonelle sportsbutikken.

Den fysiske JUICE-butikken speiles av en nettplattform rettet mot et internasjonalt publikum – dedikert til et kuratert utvalg produkter innen sport- og livsstil.

I samarbeid med over 50 merker, stiger JUICE opp i brytningspunktet mellom form og funksjon, og utfordrer med det etablerte aktører og industrigiganter. Med et fokus på håndplukkede varer og nye ideer, går JUICE vekk fra trenders begrensinger, og forutsigbare markedstendenser. En nytolkning av sportsbegrepet skaper en egen kultur og fellesskap. JUICE er fremoverlent, fleksibelt og inkluderende.

Dette samarbeidet vi gi deg som kunde tilgang til kvalitetsveiledning hva gjelder utstyr og fritidstøyets ferdigheter, opplevelser gjennom eventer, samt gode tips og gode tilbud.

Akkurat nå finner du utsilt RUN personal i butikken, så ta gjerne en tur innom hvis du ønsker å prøve denne tredemøllen.

Se: www.thejuice.no og følg thejuice.no på instagram for mer inspirasjon.

 

Beth’s Beauty

Er ledende hva gjelder skjønnhet, helse og velvære. Beth`s har skjønnhetsbehandlinger, medispa, og et stort utvalg hudpleie produkter, som de tilbyr også på deres webshop. Beth`s har tre filialer, en i Gabels gate 11, i Niels Juels gate 38 og Nordstrandsveien 42. Hos Beth`s ønsker de å ta vare på hele mennesket derfor satser de og stort på sitt samarbeid med KJERNE som er deres treningstilbud.

Hos Kjerne møter du blant annet Grunderne og drifterne selv, Betine Zetlitz (Artist/låtskriver, har praktisert Ashtanga Yoga siden 2003. Hun har ett-årig Teacher Training hos Alexander Medin (Puro Yoga), godkjent av Yoga Alliance, og en solid daglig yoga- og meditasjonspraksis. Svart belte i karate. Bertine vil tilby nybegynner- og litt øvet-kurs, i tillegg til undervisning av mindre grupper/privattimer og bedrifter. Bertine vil også kunne veilede i enkle meditasjonsteknikker.)

Ingvild Stensland (Toppidrettsutøver, deltatt i OL, VM og EM for Norge i fotball (landslagskaptein fra 2009-15) Utdannet personlig trener med lang erfaring, og har jobbet tverrfaglig som fysisk trener de siste årene på Harestua Medisinske senter. Ingvild vil blant annet tilby slyngegrupper, bootcamp samt skreddersydd personlig trening én til én. I tillegg vil hun tilby trening for bedrifter.

De har stor kunnskap og sterk lidenskap for det de driver med. Sjekk ut deres hjemmeside: kjerne.no og følg de på instagram for inspirasjon og gode tilbud, kjernefrogner (instakonto).

 

Våre produkter