Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

JUICE

Vi er stolte av å presentere JUICE som vår partner på sport og fritidsklær. JUICE er et  butikkonsept med utspring fra mote og fundament i sport, og er den første butikken i Norden som selge Technogym produkter in-store.

JUICE er en livsstilsbutikk som forener aktivitet og mote. Med en miks av smale og globale merkevarer, er JUICE alternativet til den tradisjonelle sportsbutikken.

Den fysiske JUICE-butikken speiles av en nettplattform rettet mot et internasjonalt publikum – dedikert til et kuratert utvalg produkter innen sport- og livsstil.

I samarbeid med over 50 merker, stiger JUICE opp i brytningspunktet mellom form og funksjon, og utfordrer med det etablerte aktører og industrigiganter. Med et fokus på håndplukkede varer og nye ideer, går JUICE vekk fra trenders begrensinger, og forutsigbare markedstendenser. En nytolkning av sportsbegrepet skaper en egen kultur og fellesskap. JUICE er fremoverlent, fleksibelt og inkluderende.

Dette samarbeidet vi gi deg som kunde tilgang til kvalitetsveiledning hva gjelder utstyr og fritidstøyets ferdigheter, opplevelser gjennom eventer, samt gode tips og gode tilbud.

Akkurat nå finner du utsilt RUN personal i butikken, så ta gjerne en tur innom hvis du ønsker å prøve denne tredemøllen.

Se: www.thejuice.no og følg thejuice.no på instagram for mer inspirasjon.

 

Våre produkter

RUN Personal
Wellness Rack – Hantelsett
POWER Personal
samarbeidspartnere-qicraft