Referanseprosjekter - Hotell

Trening på ferie – hvilke hoteller har det beste treningsrommet i Norge

Sommerferien 2021 er rett rundt hjørnet. Mange ønsker å trene også gjennom sommermånedene.

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Flere booker seg «en aktiv ferie» og etter et annerledes år med mye stillesitting er aktivitet viktig for å bedre folkehelsen. Koronapandemien som har herjet det siste året, sørger for at vi trolig også i år blir begrenset på reisefronten. Men ingen grunn til å bli trist av det. Sommeren i Norge er magisk. Skjærgårdsidyll og svaberg i sør, fjelltopper og turstier i vest, eller midnattsol og bratte klipper i nord. Hva velger du?

Helse og trening har aldri vært mer relevant enn i dag. Nordmenn er godt vant med sine treningsvaner og har høye forventninger til treningsløsninger også på ferie. Dette betyr også at det er en forventning om å kunne ta meg seg sin aktive livsstil på forretnings- og fritidsreiser, og tilgangen til treningsstudio kan ofte være avgjørende for valg av hotell.

Under har vi samlet litt inspirasjon og tips til norske hoteller med gode treningsfasiliteter. Sørg for å holde aktivitetsnivået på topp på din drømmeferie. Eller hent inspirasjon til ditt neste prosjekt.

Bestig magiske fjelltopper i vakre Lofoten.

Nordmenn er reiseglade mennesker. I år planlegger 9 av 10 Norgesferie. Bestig magiske fjelltopper i vakre Lofoten.

Ønsker du mer informasjon om treningsrom for ditt hotell eller bedrift? Se mer om treningsløsninger for ulike bransjer her.

Lengter du etter et pulserende storbyliv er Oslo destinasjonen for deg. 

I tillegg byr Norges hovedstad på flere grønne lunger og så mange mil du vil med skog i Oslomarka. En aktiv hovedstad, båtliv, strandliv, restauranter, med mer, det er ikke den ting Oslo ikke kan by turister på. Men hvilket hotell kan også gi deg en god treningsøkt?

The Thief Oslo - her bor du rett ved vannkanten

The Thief Oslo – her bor du rett ved vannkanten

The Thief, Oslo. En liten øy, et hav av opplevelser. På Oslos kuleste sted, Tjuvholmen, like ved Astrup Fearnley Museet, er ingen dag grå. Hotellet har 116 hotellrom og suiter, alle med skreddersydde løsninger og unike detaljer. Treningsrommet står i stil med det eksklusive og delikate hotellet og gir deg treningsopplevelser tilsvarende ditt vanlige treningssenter. Koble deg på din MyWellnesskonto og få tilgang på ubegrenset underholdning på de ulike cardiomaskinene.

Treningsrom The thief

Ta en treningsøkt på Thief Gym før du hopper ut i Oslofjorden.

Relaterte produkter
SKILLRUN

TechnogymSkill line - SKILLRUN

Les mer

Amerikalinjen – en moderne, men historisk perle midt i gryten av Oslo. Når Petter Stordalen satser, så satser han stort. Og Amerikalinjen er intent unntak. Hotellet har et av de råeste treningsrommene vi har sett. Med alt det nyeste og mest moderne treningsutstyret fra Technogym. Her kan mange trene, uten at det går på bekostning av plassen. Hotellgymmet er luftig og romslig og i tilknytning til en delikat spaavdeling. Les mer om hotell Amerikalinjen her. 

Technogym Treningsrom Amerika Linjen oslo

Clarion Hotel The Hub er et nytt og spektakulært hotell i hovedstaden, også eid av Petter Stordalen. Og treningsrommet innredet med treningsutstyr fra Technogym står i stil med resten av interiøret på det lekre og moderne hotellet. Da Insider var på besøk og testet The Hub uttalte skribenten:

I kjelleren på Clarion The Hub ligger et av de beste treningsrommene jeg har sett på et norsk hotell. Treningsutstyret er moderne og av høy standard, og jeg mangler egentlig ikke noe av det jeg vanligvis finner på mitt faste treningssenter.

Inside flyer

Relaterte produkter
SKILLBIKE

TechnogymSkill line - SKILLBIKE

Les mer
Technogym treningsrom clarion hotel the hub hotell. Oslo. Qicraft treningsløsninger for hotell. kontakt oss i dag

The Hub – et treningsrom designet for prestasjon. Topp moderne produkter fra Technogym sin SKILL produkserie. Tren som en atlet!

Se mer av Clarion Collection hotellene her.

Stegastein Aurland Norway _ Unsplash Robert Bye

Stegastein Aurland Norway – Bilde fra Unsplash Robert Bye

Oppdag det vakre og naturskjønne Vestland

I storbyene Bergen og Stavanger finner du flere hoteller hvor vi har levert treningsutstyr fra Technogym. Både hos bla. Comfort Hotel Square, og Clarion Hotel Energy får du tipp topp treningsfasiliteter som sørger for at du får dekket dine treningsbehov.

treningsrom hoteller stavanger

Det glade og vakre Sørland – lite slår sommeridyllen du finner på Sørlandet

Sommerperler på rekke og rad, en svært populær feriedestinasjon for nordmenn flest. Flere hoteller her tilbyr treningsrom. Sjekk bla. ut Scandic Sørlandet i Kristiansand. «Ikke hopp over trening! Javisst, sengene er komfortable, men sørg for å trene for enda bedre søvn. Besøk treningsstudioet, eller hvis du foretrekker fuglesang lån en sykkel i resepsjonen». Uttalelse fra hotellets nettsider.

Scandic Sørlandet

Scandic Sørlandet byr på både innendørs og utendørs sykkeltrening. Hva med en sykkeltur før frokost?

Jakter du spektakulær natur, arktiske eventyr, midnattsol, surfing eller å bestige fjell du ikke trodde fantes?

Vi beveger oss nordover. Sjarmøren Trondheim er første stopp. Byen der storbylivet møter småbysjarm. Hos Comfort Hotell Trondheim bor du moderne, midt i byen, og har tilgang på hotellets gode treningsfasiliteter.

comfort hotel trondheim

Lyse og delikate treningsomgivelser på Comfort Hotel Trondheim

Lenger nord, finner du Thon Hotel Alta. Et moderne hotell, velegnet for feriereisende. Det perfekte utgangspunkt for å utforske Alta og de arktiske omgivelsene. Freshe og fargeglade omgivelser med en upåklagelig utsikt, her kan du gledelig få unnagjort dagens treningsøkt.

Thon hotel Alta

Treningsrommene til Thon Hotel har nylig fått et lekkert og fargerikt løft. Du finner Technogym treningsutstyr på flere av Thon hotellene i Norge.

Er du på jakt etter en romantisk get away, men fremdeles ønsker å være i aktivitet? Les vår artikkel med treningsløsninger på de ulike spahotellene i Norge.

Technogym Bike hotel

Flere og flere ønsker å trene på sitt eget hotellrom. Se mer ved å klikke på bildet eller kontakt oss gjerne.

In room training – trening på hotellrommet

Er du på jakt etter treningsløsninger på hotellrommet? Hvor du kan trene i ro og fred? Flere kunder etterspør løsninger for trenings på hotellrommet. Vi har ulike løsninger tilpasset alle størrelser av hotellrom. Tilby dine gjester en velvære a la carte meny utenom det vanlige. Se mer her.