Referanseprosjekter - Hotell

Treningsutstyr fra Technogym finner du på flere av landets beste spa hotell

FotoMari Hansen

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

På flere av landets vakreste og prisvinnende spahoteller kan du nyte en god treningsøkt på Technogym treningsutstyr før du kobler ut med herlig, avslappende spa. Lad batteriene og reis hjem med ny energi.

På de fleste spahotellene får du gratis tilgang til de moderne treningsfasilitetene så lenge du bor på hotellet. Likheten hos de ulike spahotellene er at de har et stort utvalg av treningsapparater, treningsvekter og kondisjonsmaskiner. Flere av treningsrommene på disse hotellene er nesten like velutstyrt som hos flere av våre treningssenterkudner. Mange av disse tilbyr i tillegg til treningsstudio, et stort utvalg av treningstimer du kan melde deg på.  Hva er vel bedre enn en svett treningsøkt, før du kan koble ut i flere ulike badebasseng og badstuer? Eller booke en deilig, avslappende behandling? Under ser du noen av våre utvalgte spahoteller som tilbyr topp moderne treningsfasiliteter med Technogym treningsutstyr.

Relaterte produkter
RUN

TechnogymArtis - RUN

Les mer

The Thief Spa

På en av Oslos mest eksklusive spotter finner du det luksuriøse hotellet The Thief. Tjuvholmen har oppstått som som et sentrum for internasjonal samtidskunst, luksuriøse butikker, og moderne cockatilbarer og restauranter. Historisk har Tjuvholmen en historie som går tilbake til 1600-tallet. Den gang var det det et rettersted, senere landsted, havnehage for kyr, pottemakeri og offentlige bad for damer og herrer henholdsvis på øst- og vestsiden. THE THIEF speiler sine omgivelser. Fra takterrassen kan du nyte utsikten over fjorden; innendørs er rommene er innredet med designmøbler fra nasjonale og internasjonale kvalitetsprodusenter utvalgt av interiørarkitekt Anemone Wille Våge. Bygget er tegnet av Mellbye arkitekter. «The Thief er et livsstilshotell bygget på en grunntanke om bærekraft og lokale kvaliteter i Oslos mest fremoverlente bydel».

Du finner selvsagt et fullspekket treningsrom med nøye utvalgte Technogym treningsprodukter hos The Thief. I tillegg til et mindre, men ekstremt lekkert spaanlegg hvor du bare kan nyte.

Son Spa

Son spa er et moderne spa i Norges vakre skjærgård. Her kan du koble ut og nyte frisk sjøluft helt nede fra bryggekanten. Hotellet åpnet sine dørene i 2008, og er en av de største spasatsningene som er blitt gjort i Norge. Son Spa ligger ca 50 minutters kjøretid fra Oslo, noe som gjør det til et veldig attraktivt konferansehotell. Den 2 000 kvadratmeter store spa-avdelingen tilbyr de siste trender innen behandling og velvære. Her kan du få fantastiske spaopplevelser alene, med dine venner eller sammen med kjæresten din. Spaavdelingen er i naturlig tilknytning til et stort treningsrom, hvor du finner alt du trenger for en god treningsøkt. Kondisjonsparken består av tredemøller, ellipsemaskiner og sykler. En egen frivektsavdeling og de mest populære styrketreningsapparatene er noe av utstyret som Son Spa har valgt. I tillegg kan du delta på en av de 30 treningstimene som Son Spa tilbyr hver uke.

 

Farris Bad

En og halv times kjøretur fra Oslo, ligger finner vi et av Nordens vakreste spahotell for voksne. Farris Bad befinner seg på stranden i Larvik, og tilbyr velvære, bølgeskvulp og er, som de sier selv «et fristed for kvalitetstid». Farris Bad åpnet i 2009 og kan tilby 176 rom og suiter, 2500 kvm. spa ,og konferansefasiliteter for opptil 400 personer. Farris Bad kan også skilte med et velutrustet treningsrom, med alt en treningsentusiast kan ønske seg. Fokus på trening, helse, avkobling og velvære er stikkord du kan tenke på, i tillegg til sunn og næringsrik mat.

«Med en fot på land og en fot i sjøen, med en fot i historien, og en fot i fremtiden».

Farris Bad er en del av Nordic Choice Hotels som og er en kunde av Qicraft – Technogym. 

Norefjell Ski og Spa

Like vakkert vinter som sommer. Norefjell Ski og Spa ligger idyllisk til ca en og en halv time fra Oslo. Norefjell er en populær vinterferiedestinasjon for mange. Og både hytteeiere og andre koser seg i skiløypene hele vinteren. Vår, sommer og høst får man spektakulær natur på sitt beste, og mange reiser hit for fine natur- og aktivitetsopplevelser. Norefjell Ski og Spa er et prisvinnende resort med en unik beliggenhet og ski-in/out.  Resortet tilbyr rekreasjon og spaopplevelser i en setting du sannsynligvis aldri har opplevd før. Den visuelle identiteten bygger på detaljer fra Norefjell sin natur og dyreliv. Totalt 244 rom i hotellet hvorav 121 er dobbeltrom og 123 leiligheter, samt 161 selvhusholdleiligheter.

Norefjell Ski og Spa er en del av Nordic Choice Hotels som og er en kunde av Qicraft – Technogym. 

 

 

 

Bilder og utvalgt tekst er lånt fra hotellenes hjemmesider.