Referanse - Hjemme

Katarina Flatland – treningsrom hjemme

TekstMari Hansen

FotoTanya Wallin

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988
Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Programleder og medisinstudent Katarina Flatland har innredet et treningsrom hjemme med treningsutstyr fra Technogym. Med smarte løsninger og speil på veggene har hun skapt et inspirerende hjemmegym som hun refererer til som sitt drømmegym.

En løsning for den viktige hverdagstreningen

I tillegg til å være et profilert TV 2-fjes, har Katarina en egen, populær podcast «Åpen journal» sammen med ektemannen Harald Dobloug (30). Men det stopper ikke der. Katarina holder for tiden på med siste innspurt av medisinstudiene og er i tillegg svært opptatt av å inspirere andre til trening i hverdagen. Gjennom hele livet har hun vært en løpeentusiast og i dag sprer hun treningsglede og inspirasjon til sine følgere på Instagram.

Katarina elsker å løpe, og nå med tredemøllen MyRun har hun alltid en løpeøkt tilgjengelig, uansett hvor travel hverdagen er.

Ønsker du å se på mulighetene for et hjemmegym? Ta kontakt for en uforpliktende prat, vi hjelper deg gjerne. Finn mer inspirasjon og les om konsultasjon her.  Eller kontakt oss via skjema under.

Tid til trening med hektiske dager

Katarina har alltid vært kjent for å ha mange jern i ilden. Og i en altoppslukende hverdag, var det viktig å finne plass til et hjemmegym da hun og mannen flyttet inn i drømmehjemmet. Hun er, og har alltid vært svært opptatt av en sunn kropp og helse, og før barn trente hun opptil seks dager i uken.

Hun har tidligere uttalt: «Jeg trener fordi det gir meg både energi og god selvfølelse. I tillegg er jeg et konkurransemenneske, jeg vil alltid bli bedre!»

Katarina Flatland hjemmegym

Katarina Flatland sjonglerer programleder jobben, med podcasting, influenser rollen, medisinstudier og småbarnstilværelsen. Hjemmegymmet sikrer at hun får utført den viktige hverdagsaktiviteten.

Bli med inn på treningsrommet til Katarina Flatland

Den nye tilværelsen som foreldre er naturlig nok hektisk. Men både Katarina og mannen ønsker å gjøre det lettvint å fortsatt la treningen være en stor del av hverdagen. Derfor var det å bygge et hjemmegym i kjelleren en av de første tingene de gjorde i det nye huset.

Da de skulle innredet treningsrommet i kjelleren var det viktig med treningsutstyr som var funksjonelt og som både Katarina og mannen kunne trene med. De ønsket treningsutstyr som sikret at de fikk trent både kondisjonstrening og styrketrening. I tillegg til at terskelen skulle være lav for å få klemt inn hverdagsøktene.

Technogym Bike er så mye mer enn en trimsykkel

Sykkelen Technogym Bike er i følge Katarina verdens kuleste trimsykkel. For i tillegg til å være en fysisk sykkel har du også en egen PT inne i skjermen. Du kan delta på all verdens  gruppetimer, og til og med live spinningstimer, hjemme hos deg selv. Instruktøren forteller deg hele tiden hva du skal gjøre. Du velger selv motstand, og så er det bare å sykle til takten og følge instruktøren. – Katarina Flatland

Technogym er kjent som et av verdens beste merker, og jeg var aldri i tvil om hvilket treningsmerke jeg ville ha i treningsrommet mitt. De har treningsutstyr som ingen andre kan måle seg med. Teknologien, designet og nå med den nye Technogym appen er det ekstra stas at akkurat jeg får ha Technogym treningsutstyr i huset mitt. 

Katarina Flatland – programleder, medisinstudent og podcaster.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Katarina Flatland (@katarinaflatland)

Technogym App motiverer på et helt nytt plan

Noen dager er man klart mindre motivert enn andre, derfor er det helt topp med de ferdige treningsprogrammene fra Technogym.  Med Technogym appen er det veldig enkelt og motiverende å få gjennomført en treningsøkt. Jeg bare velger tiden jeg ønsker å trene, instruktøren jeg vil ha,  og så er det bare å kjøre på. Og gjennomføre økten uten å tenke på noe annet. De ferdige treningsprogrammene fra Technogym er også blitt en favoritt for mannen min Harald, han kjører mer enn gjerne i gang en live gruppetime på Technogym Bike. Instruktørene er jo noen av verdens mest kjente instruktører fra 1Rebel i London, og det kommer nye timer hele tiden, så det blir aldri kjedelig. Uttaler Katarina.

Last ned technoygym app

Technogym APP er en treningsapp med skreddersydde treningsøkter, og ferdige programmer basert på dine egne mål. Last den ned til din mobil i dag.

Katarina Flatland om sitt hjemmegym

Sammen med Qicraft har jeg virkelig fått være med på å skape et drømmerom. Et helt fantastisk treningsrom i hjemmet, og jeg er veldig stolt over å få være Technogym ambassadør. Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av trening og særlig løping. Og nå i mammarollen er livet mer hektisk enn noen gang før, og det er så deilig at jeg alltid har en treningsøkt tilgjengelig, i mitt eget hus. Jeg kan når som helst gå ned trappen og ta en skikkelig deilig løpeøkt på tredemøllen min, MyRun for å hente energi. – Katarina Flatland

katarina flatland treningsrom hjemme

Technogym Bench er en klar favoritt. Her trener jeg hele kroppen, enkelt, sammen med Technogym app. (Appen er gratis å laste ned til din mobil).

 

Katarina Flatland Technogym Bench

“Technogym Bench er min desiderte favoritt. Det er en nett treningsbenk, som tar lite med plass, og du får virkelig alt i ett. Her er alle treningsmanualene og strikkene jeg trenger for å trene mange ulike økter. Jeg bruker den sammen med Technogym App, og her har jeg fått mitt eget treningsprogram basert på mine treningsmål. Helt genialt. ”

Katarina Flatland
Programleder og Podcaster

 

Treningsutstyr Katarina Flatland har valgt til sitt hjemmegym

Relaterte produkter
Bli en bedre løper

TechnogymMyRun - Bli en bedre løper

Les mer
Relaterte produkter
Technogym Bike

TechnogymTechnogym Training - treningsmaskiner for hjemmet - Technogym Bike

Les mer
Relaterte produkter
TECHNOGYM BENCH

TechnogymTechnogym Training - treningsmaskiner for hjemmet - TECHNOGYM BENCH

Les mer
Relaterte produkter
FITNESS BENCHES – INCLINED BENCH

TechnogymFITNESS BENCHES – INCLINED BENCH

Les mer

Er du på jakt etter treningsutstyr eller å designe et treningsrom hjemme?

Vi er med helt fra planleggingsstadiet og tegner forslag slik at du som kunde på best mulig måte kan se for deg det endelige resultatet. Se eksempel tegning av Katarina sitt treningsrom under.

3d tegninger

Vi er med deg hele veien fra idé til ferdig installasjon, opplæring og service om ønskelig. 3D tegninger er et nyttig verktøy for å finne beste løsningen for kvm til rådighet. Her ser du 3D tegninger fra Katarina sitt treningsrom.

Din egen konsulent for treningsrom hjemme

Hæge fagerhus hjelper deg med ditt hjemmegym

Hos oss blir du godt i vare tatt av våre Home Sales Specialist Hæge Fagerhus.
Hæge har jobbet i Qicraft i over ti år, og hjelper deg med alle fasene på veien mot ditt drømmegym.
«Ingen hus eller områder er for små eller for store når det kommer til å innrede et treningsrom. Design og innredning kan harmonere og være med på å skape et aktivitetsrom som man ønsker å være mer i. Og det er akkurat det vi har klart å skape her hos Katarina» – Hæge Fagerhus, Qicraft .

Vi har også finansieringsløsninger for privatpersoner. Ønsker du mer informasjon eller hjelp til ditt treningsrom? Kontakt oss ved å fylle inn skjema under.

Her kan du lese en tidligere artikkel med våre beste tips når du skal innrede ditt eget hjemmegym.

Vil du se Katarina sin egen film av treningsrommet, kan du se det her på Katarina sin Instagramprofil.