Om Qicraft

Qicraft er Nordens ledende partner for treningsutstyr fra Technogym og tilhørende tjenester for helse- og trening. Vår ambisjon er å hjelpe våre kunder med å investere i lønnsom virksomhet og levere de beste resultatene innen helse og velvære. Navnet Qicraft reflekterer de markedene vi opererer i og våre ambisjoner: Qi er energi og bevegelse, Craft står for kvalitet og kompetanse.

Helhetssyn
Vi streber etter en helhet i alt vi gjør. Vi ønsker å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder og partnere, med fokus på kompetanse, kundeverdi, kvalitet og fremtidige behov.
Vi tilbyr treningsutstyr og service av høyeste kvalitet, innovative digitale løsninger og bred kompetanse. Våre segmenter er treningsfasiliteter, private selskaper, helse- og rehabiliteringssentere, offentlige institusjoner, hotell-, spa- og hjemmesegmentet. Med lang erfaring og bred kunnskap innen trening og velvære er målet vårt å få flere mennesker til å leve sunt, balansert og aktivt.

Kvalitetspolitikk og ISO-sertifikat
Qicraft Norways kvalitetspolicy sikrer at tilbudet våre tilfredsstiller kundenes behov og støtter våre kunders virksomhet gjennom høykvalitetsløsninger. Siden oktober 2017 er Qicraft Norway ISO9001-sertifisert.

Misjon og verdier
Vår misjon og verdier gjenspeiles i alt vi står for, både internt og utadvendt.

MISSION – «Activating people»

Våre verdier:
PERFORMANCE
ATTITUDE
RESPONSIBILITY
TEAM SPIRIT

Sammen skaper de kjernen – TAKE PART

Selskapet leverer treningsutstyr som er sertifisert og av høyeste kvalitet. Qicraft er eksklusiv forhandler av det italienske Technogym, som er eksklusiv leverandør til OL i Rio i 2016, i likhet med OL i Sydney 2000, Athen 2004, Torino 2006, Beijing 2008 og London 2012.

Qicraft ble grunnlagt i 2001 av Håkon Bakkevig. Qicraft Norway er en del av Qicraft Group som består av Qicraft Norway, Qicraft Sweden, Qicraft Finland, Qicraft Estland og Qicraft Finance.

Team qicraft

Et knippe av Team Qicraft Norway i våre lokaler i Drammensveien 211, Oslo

Se våre ansatte:

Ansatte

Ta kontakt med oss i dag: