Komplette løsninger for bedrifter

Komplette løsninger for bedrifter

Qicraft tilbyr komplette løsninger for bedrifter som planlegger å bygge et treningsstudio eller et treningssenter. Vi har lang erfaring i prosjektledelse og planlegging, og hjelper bedriften gjennom hele prosessen.

Referansecase – Swedbank hovedkontor, Stockholm.

Innovative, arealeffektive treningsfelt

I våre prosjekter, arbeider vi med et team av arkitekter, entreprenører, HR-avdeling og bedriftens prosjektgruppe. Når vi utformer treningsfasiliteter for bedriften gjør vi det alltid så plasseffektivt som mulig, med nyskapende og smarte plasseringer av treningsutstyr.

Vi tilbyr komplette konsepter for å kunne designe både små og store treningsstudio og treningsområder for bedrifter. Gjennom vårt tegneprogram gir vi deg en rask oversikt over hvor mye utstyr du kan passe på ditt planlagte treningsområde. Vi kan også bistå med ekspertise om valg av gulv, tilpasning av lokaler og finansiering.

Aktivt møte- og konferanserom

Ved å tilby Technogym Wellness Ball™ Active Sitting, kan de ansatte aktivere kjernemuskulatur når de sitter, samt har en bedre ergonomisk sittestilling. Active Sitting-ball eliminerer problemet med ryggsmerter, som ofte er forårsaket av å sitte i en statisk positur for lenge. Sitteballene gir enda en wow-effekt når de ansatte innser at de er et spennende alternativ til stoler.

TALK & WALK

Ta en pause og strekk på bena. Oksygentilførsel til hjernen og aktivisering av kroppen er viktig for å holde fokus hele arbeidsdagen. Å være fysisk aktiv (for eksempel ved å gå) mens du prøver å løse et problem manifesterer seg i moderne forskning til å være langt mer effektivt enn å sitte stille på for eksempel et møterom eller i en kontorstol . Oksygen til hjernen øker betraktelig, og det er lettere å tenke klart, øke kreativiteten, selvlæring og hukommelsen. Ved å investere i Talk & Walk-soner, kan din bedrift være fremtidsrettet og bli mer konkurransedyktig.

Talk & Walk-zone med MYRUN-tredemølle på Sector Alarms hovedkontor i Oslo. 

Miljø og bærekraft i fokus

Bærekraft og miljø er en viktig del av alt vi gjør. Når ansatte trener på våre maskiner reduseres strømforbruket til bedriften. Dette er mulig takket være Technogym ARTIS RENEW – våre treningsmaskiner som reduserer, resirkulerer og skaper fornybar energi.

Aktiver dine ansatte gjennom morsomme utfordringer.

Vårt helhetstilbud inkluderer opplæring i helseapplikasjonen Mywellness Cloud, der ansatte kan delta i forskjellige treningsutfordringer og motivere hverandre til en mer aktiv livsstil. En morsom, enkel og sunn måte å aktivere de ansatte på.

SERVICE

Qicraft har sitt eget serviceteam som dekker hele landet. Våre teknikere utfører installasjon, reparasjon og forebyggende vedlikehold av våre kunders treningsutstyr. Serviceteamet er utdannet og sertifisert til å utføre alt fra service og reparasjoner for programvareoppdateringer, regelmessig vedlikehold og garantireparasjoner. Vi anbefaler alle våre kunder til å signere en serviceavtale, som garanterer en høy operasjonell sikkerhet og pålitelighet rundt budsjettering servicekostnader. En serviceavtale garanterer at utstyrets driftsverdi, sikkerhet og estetiske verdi er beholdt til tross for daglig bruk. Du kan lese mer om våre tjenester her.

FINANSIERING

Mange bedrifter ønsker ikke å belaste sin egen kapital med investeringer i treningsutstyr. Gjennom finansiering, i stedet for operasjonelle leasingkostnader føres som driftskostnad. Med vår finansiering, gir vi deg som kunde muligheten til et skreddersydd opplegg. Du kan lese mer om vår finansiering her.

[shortcodeForm employee=”1330″ image=”https://cdn-qicraft.innocode.digital/wp-content/uploads/sites/11/2014/09/TonyNervander-100×100.jpg” title=”- Tony Nervander”]Har du spørsmål?[/shortcodeForm]

komplette-lsninger-for-bedrifter-qicraft