Hotel Continental, Oslo

Hotel Continental, Oslo


Gjennom fire generasjoner har én og samme familie bygd opp og utviklet Hotel Continental som er et av Norges flotteste femstjerners hotell. Hotellet har 155 rom og suiter, fire restauranter og barer med mat og drikke i verdensklasse, samt flere møte- og selskapslokaler. Besøkende fra hele verden og stamgjester fra hovedstaden skaper en livlig og internasjonal stemning. Unike kunstsamling, historie og atmosfære bidrar til at oppholdet på Hotel Continental blir en femstjerners opplevelse.

Hotel Continental er et naturlig valg når man trenger overnatting i Oslo sentrum. Store og små virksomheter legger sine konferanser og møter til hotellet, og mange privatpersoner feirer sine merkedager på dette hotellet.

Hotel Continental tilbyr også treningsfasiliteter til sine gjester, og valgte i våres å pusse opp treningsrommet og bytte ut alt av treningsutstyr.

Det nye treningsrommet som er på 50 kvm. er delikat innredet med fokus på duse farger, som gir en behagelig atmosfære. Hotellet har valgt styrkeutstyr fra Excite-serien og multiapparatet Cable Stations.

På tredemøllene fra Excite-serien har hotellet valgt UNITY-skjermer, som gir gjestene en total treningsopplevelse, enten ved at man kan se på ulike tv-kanaler, Nettflix etc, spille ulike spill, eller løpe en ekte Marathon rute, fra New York eller Roma.

I våre prosjekter, arbeider vi med et team av arkitekter, entreprenører, HR-avdeling og hotellets prosjektgruppe. Når vi utformer treningsfasiliteter for hoteller gjør vi det alltid så plasseffektivt som mulig, med nyskapende og smarte plasseringer av treningsutstyr.

Vi tilbyr komplette konsepter for å kunne designe både små og store treningsstudio og treningsområder for hoteller. Gjennom vårt tegneprogram gir vi deg en rask oversikt over hvor mye utstyr du kan passe på ditt planlagte treningsområde. Vi kan også bistå med ekspertise om valg av gulv, tilpasning av lokaler og finansiering.

[shortcodeForm employee=”1330″ image=”https://cdn-qicraft.innocode.digital/wp-content/uploads/sites/11/2014/09/IMG_32380712_1-100×100.jpg” title=”- Tony Nervander”] Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat og gjennomgang.[/shortcodeForm]

 

hotel-continental-oslo-qicraft