Grand Hotel, Oslo

Grand Hotel, Oslo


Grand Hotel Oslo er et ikonisk og elegant hotell, som siden 1874 har vært vertskap for internasjonale gjester, celebriteter og Nobelprisvinnere. Grand Hotel Oslo er fylt med både kontraster og muligheter. Grand Hotel Oslo har 274 rom, inkludert 54 moderne suiter. Opplev spennende restauranter, lobbybar, et avslappende spa, en økt i treningsrommet eller nyt forfriskelser i takterassebaren.

Grand Hotel Oslo er et historisk landemerke, midt i hjerte av Norges hovedstad.

Grand Hotel har sitt treningsrom i 7 etg. på hotellet. Rommet er dekket av nesten bare vinduer, som gir masse lys og en flott utsikt over hele Oslo.

Treningsrommet er 110 kvm. som gir mulighet for et fullservicetilbud til gjestene.

Hotellet har valgt serier som Element+ og Pure Strength  som styrkeapparater, og innenfor kondisjon har de valgt serien Excite, fra Technogym. Treningsrommet har også såpass god og åpen løsning at de har valgt å sette inn en Cable Station 5, som er et multiapparat.

I våre prosjekter, arbeider vi med et team av arkitekter, entreprenører, HR-avdeling og hotellets prosjektgruppe. Når vi utformer treningsfasiliteter for hoteller gjør vi det alltid så plasseffektivt som mulig, med nyskapende og smarte plasseringer av treningsutstyr.

Vi tilbyr komplette konsepter for å kunne designe både små og store treningsstudio og treningsområder for hoteller. Gjennom vårt tegneprogram gir vi deg en rask oversikt over hvor mye utstyr du kan passe på ditt planlagte treningsområde. Vi kan også bistå med ekspertise om valg av gulv, tilpasning av lokaler og finansiering.

[shortcodeForm employee=”1330″ image=”https://cdn.innocode.digital/qicraft.no/uploads/sites/11/2014/09/IMG_32380712_1-100×100.jpg” title=”- Tony Nervander”]Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat og gjennomgang.[/shortcodeForm]

 

 

grand-hotel-oslo-qicraft