COVID-19 relatert innhold

COVID-19 relatert innhold

Kontakt oss
Kjell Olav Engen

Kjell Olav Engen

Sales Manager Nordic Sales

+47 977 69 852

Snu utfordringer til muligheter – forbered virksomheten på en ny hverdag.

Koronaviruset har bydd på store og uventede utfordringer for treningsbransjen. Omstillingsevne er viktig i tiden som kommer. Det betyr at man må snu og vende på utfordringer, slik at nye muligheter kan åpenbare seg.

Kundens adferd og behov endres under og etter et pandemiutbrudd. Det som fungerte før vil ikke nødvendigvis fungere i en gjenåpningsfase.

På denne siden har vi samlet tips og råd på hvordan du kan forberede deg på den nye hverdagen.

Vi i Qicraft står sammen med deg i prosessen. Ta gjerne kontakt med oss.

Nye standarder for treningsbransjen

Immunforsvaret har en direkte kobling til fysisk aktivitet og vår bransje er en viktig del av et helsefremmede samfunn.

Vi har en sterk tro på at markedet for treningstjenester vil vokse, men vi antar også at markedsandeler vil bli omfordeles. Tiden er inne for å revurdere forretningsmodellen din, se på fremtidsplanene dine og på hvordan du skal skape en konkurransefordel for virksomheten din.

Digitale tjenester blir fakturerbare

Virtuelle og digitale verden har inntatt treningsbransjen. Live- sendinger og coaching på avstand tilbys i utstrakt grad. Noen har også tilbudt slike tjenester gratis. Nedsiden for sluttkunden er at mange digitale tjenestene er laget i all hast og kvaliteten er deretter.

Hvis du ønsker å bruke digitale tjenester til en fakturerbar virksomhet, så bør du investere i en profesjonell løsning av god kvalitet. Dagens kunde vil ønske å følge progresjon på tvers av enheter og ha oversikt på sin egen smarttelefon.

Hygiene og vedlikehold

Hygienekrav vil fortsette å være en del av den nye hverdagen. Hygiene og renslighet er ikke det samme, men det er to aspekter med tett assosiasjon. Et forfallent treningsstudio med rot og slitasje, kan fort fremkalle et mentalt bilde av uhygieniske forhold. Å holde treningssenteret godt vedlikeholdt og ryddig vil bli enda viktigere fremover.

I Qicraft Technogym er vi overbeviste om at situasjonen vi står i er forbigående, vi kommer oss igjennom dette og helt sikkert enda sterkere enn før. Det bekreftes nå at vår bransje er en utrolig viktig del av å skape et helsefremmende samfunn. Individets velbefinnende og immunforsvar er sammenkoblet til aktivitet, hvilket innebærer utrolige muligheter for oss og vår bransje.

Farhad Jabbari, CEO Qicraft Group

Vi er tilgjengelige – ta gjerne kontakt!

Team qicraft
Gå til
covid-19-relatert-innhold-qicraft