Pressemelding

Qicraft styrker temaet med en ny selger mot treningssenterbransjen!

TekstAnne Kristiansen

FotoAnne Kristiansen

Selskapet er veldig stolte over å kunne fortelle at den kjente treningsprofilen Lene Grøsland begynner som selger i Qicraft Norge 1. Juli.

Lene har drevet med dans og troppsturn siden hun var barn. I 1993 startet hun som gruppetreningsinstruktør og etterhvert begynte hun å jobbe på SATS’s hovedkontor med salg og markedsføring av SATS Sports treningsklær. I tillegg jobbet hun i SATS kompetanse team med opplæring av instruktører, lagde musikk og timer for kjeden. Hun har drevet eget treningssenter og har ellers bred erfaring fra salg, markedsføring og ledelse blant annet fra SATS, Mexx Scandinavia , Abilica hjemmetreningssutstyr, Grete Roede og sist som ansvarlig for treningssenter bransjen for Polar Electro Norge. Lene er også å finne som gruppetreningssinstruktør i Drammen og har bidratt som instruktør på forskjellige treningscamper i inn og utland de siste årene.

I tillegg til å være en energisk og dyktig instruktør som gir mye treningsglede når hun underviser er Lene opptatt av å bidra til og gi god livskvalitet og bedre helse for folk flest.

Lene kjennetegnes ved at hun er løsningsorientert, strukturert, effektiv og omgjengelig med mye positiv energi og latter.

Vi er svært fornøyde med å ha fått med Lene i Qicraft-teamet! En viktig del av vår strategi er å tiltrekke og beholde de beste folkene, og ansettelsen av Lene er et viktig ledd i denne strategien. Lene har ikke bare lang og bred bransjeerfaring, men også en solif plattform innen salg. Sist, men ikke minst så snakker vi om et fyrverkeri av en dame som kommer til å gjøre Qicraft enda bedre. Vi gleder oss til hun kommer på jobb 1. Juli, og våre kunder og fremtidige kunder kan glede seg til å få besøk av Lene i nær fremtid – sier Kjell Olav Engen, som er salgssjef i Norge.