Nyheter

Ironman anerkjenner Technogym som offisiell global partner for treningsutstyr

Kontakt oss
Marianne Bryhn

Marianne Bryhn

CMO Qicraft Group

+47 918 58 000

Samarbeidet inkluderer Technogym i  IRONMAN World Championships, IRONMAN 70.3 Championships og IRONMAN Virtual Racing serien.

Organisasjonen IRONMAN arrangerer verdens triathlon konkurranser og har nylig valgt Technogym, som sin offisielle partner og leverandør av treningsutstyr. IRONMAN World Championships 2020 finner sted i Kailua-Kona, Hawaii og i Taupo, New Zealand. Technogym blir også en del av IRONMAN Virtual Racing (VR) hvor utøverne både trener og konkurrerer virtuelt fra sin lokasjon i verden. Via IRONMAN Virtual Racing Club samler deltakerene prestasjonsbaserte poeng gjennom hele året og er en del av IRONMANS virtuelle liga.

Det aktive IRONMAN- felleskapet trener seg opp på high-end treningsutstyr

«Technogym har utviklet et bredt spekter av treningsutstyr, som gir våre utøvere eksepsjonelle treningsmuligheter innendørs. Vi er stolte over å ønske Technogym velkommen til IRONMAN Virtual Racing», sier Andreon Messick, CEO i IRONMAN Group.

«Vi har jobbet med verdens beste atleter og store sports eventer gjennom årene. Samarbeidet med IRONMAN er en ære for oss, fordi IRONMAN representerer et av de mest dedikerte treningsfelleskapene på idrettsarenaen. Technogym gir IRONMAN utøvere muligheten til implementere personlige treningsprogrammer hvor som helst og når som helst; hjemme, på treningsstudioet eller på hotell under konkurranser», forteller Nogio Alessandri, grunnleggeren av Technogym.

 

Etter at Technogym ble etablert i 1983 i Cesena, Italia, så har selskapet blitt en av verdens ledende produsenter av treningsutstyr. De kombinerer topp moderne teknologi med innovativ design og beste mulige treningsopplevelse. Technogym har vært offisiell leverandør til OL hele 7 ganger og samarbeidet fortsetter når OL kommer til Tokyo. Mer enn 50 millioner mennesker trener med Technogym utstyr hver eneste dag rundt om i hele verden.

Gjennom samarbeidet, så får IRONMAN utøvere tilgang til Technogym tredemøller, treningssykler, spinningsykler, romaskiner og styrketreningsapparater.

«Vi er glad for å ønske Technogym velkommen blandt våre IRONMAN partnere. Technogym er viden kjent for sin innovative design, dedikasjon til idrett og deres ønske om å hjelpe utøvere å nå sine mål»,sier Jennifer Mocerino, CEO av IRONMADE Group.

 

Relaterte produkter
SKILLRUN

TechnogymSkill line - SKILLRUN

Les mer