Nyheter

Qicraft inngår eksklusiv avtale med SATS/Elixia

Qicraft har etter nøye vurdering av de fremste leverandører av innendørssykler blitt tildelt eksklusiv kontrakt på sykler til SATS/Elixia (HFN, Health & Fitness, Nordic). SATS/Elixia er Skandinavias største treningssenterkjede med over 200 treningssenter. Qicraft kommer med denne avtalen til å levere BODY BIKE sykler til SATS/Elixia det kommende året.

Qicrafts innendørssykkel fra BODY BIKE er kjent for sitt nordiske design, høye kvalitet og for sine lave drifts- og vedlikeholdskostnader.

«SATS/Elixia valgte å inngå et samarbeid med Qicraft på produkt BODY BIKE Connect når vi så at vilkårene for dette samarbeidet oppfylte de krav og forventninger SATS ELIXIA satt opp innenfor denne kategorien av utstyr. Disse forholdene omfatter både selve produktet, kvalitet og funksjonalitet, samt service og distribusjon som kreves for å håndtere en kunde som SATS/ELIXIA på et nordisk nivå «, sier Mattias Lintzén, innkjøpssjef i SATS/Elixia.

Syklene som inngår i avtalen er BODY BIKE Connect som er en helt ny generasjon av innendørssykler med innebygd watt måler, som gjør det mulig å måle sine prestasjoner. Watt-trening skaper enorme variasjonsmuligheter og åpner opp muligheter for nye treningsklasser og programmer. «Vi er veldig glade for å gjenoppta samarbeidet med SATS/Elixia på BODY BIKE sykler og ser frem til og igjen levere treningsutstyr av høyeste kvalitet til Nordens største aktør,» sier Farhad Jabbari, COO Qicraft Group.

Med BODY BIKE Connect kan du optimalisere treningen ved å måle styrken på tråkk og enkelt overvåke hvor hardt du jobber og hvor langt du sykler til enhver tid. Gjennom en integrert sensor kan man enkelt følge sin egen trening direkte på skjermen. Syklene er også godt kjent for sin gode kvalitet og har et helt lukket system som hindrer støv og svette fra å komme inn i sykkelen. Dette er med på å gjøre at sykkelen nesten er helt