Nyheter

Join The Party

Personlig treningsopplevelse

Den nye Excite-serien gjør trening morsom og inspirerende for alle, uansett alder og treningsnivå vil du få glede av alle trenings-og underholdningsalternativene.

Excite live experience

TECHNOGYM LIVE

Technogym Live er det nye digitale brukergrensesnittet, som finnes i alle Excite Live konsollene. Skapt for å inspirere mennesker til å omfavne trening og gjøre den til en del av deres hverdag.Technogym Live hjelper deg å oppnå resultat på en morsom og motiverende måte.

TECHNOGYM COACH

Møt din personlige trener.

Technogym Coach motiverer og veileder deg, slik at du får mest mulig ut av treningen din. Det har aldri vært så gøy å oppnå resultater, takket være det nye og engasjerende innholdet i våre Live-konsoller.

MØT LIVE-KONSOLLEN

Klikk på bildene for å lese hva her funksjon kan gjøre for deg.

Mobil tilkobling

Fortsett å være tilkoblet under treningen uten å miste fokuset. Surfe på internett, kontakt venner på sosiale medier eller ta en kikk på Netflix-favoritten din.

MYWELLNESS APP

Din verden er alltid med deg.

Når du logger inn på MyWellness-appen i din mobil, Apple watch eller Samsung smartwatch, åpner Tehcnogym Coach dine personlige innstillinger med favorittapper, foreslåtte treningstimer og treningsstatistikk.

Space-Savvy

Mer plass, mindre fotavtrykk. Den redisgnede Excite-serien gir deg alt du elsker med trening på minste mulige plass.

Energy-Savvy

Den helt integrerte “Human Powered”-versjonen driver en 10″ LCD-touchscreen med alle data, Wifi, Bluetooth og innovativt innhold.

 

Venn med vår planet

Den nye Excite-serien representerer neste generasjons varige og solide treningsutstyr. Alt utstyret er produsert av gjenvinningsbare deler.