Innlegg

Drømmen om hjemmegym med Pia Seeberg DEL 1

TekstMari Hansen

FotoPia Seeberg

Befaring og planlegging

Drømmen til Pia Seeberg var et eget hjemmegym og hun  var keen på å ha et skikkelig smart treningsrom. Spørsmålet var hvordan hun kunne utnyttet plassen hun hadde tilgjengelig på best mulig måte, og samtidig få alle løsningene hun ønsket seg. Drømmen var et gym likt den kjente Youtuberen Jon Olsson. Hun ønsket seg utstyr som hun likte og syntes det var gøy å trene på.

hjemmegym, Technogym

Bildekilde: Entreprenøren, skistjernen og Youtuberen Jon Olssons hjemmegym, i samarbeid med Qicraft Sverige.

Fra drøm til virkelighet

Qicraft inngikk et samarbeid med Pia, hvor vi designet og installerte utstyr fra Technogym. Formålet med samarbeidet er å gi deg en fullstendig oppskrift på hvordan du kan gå frem for å få ditt eget hjemmegym.
Et eget hjemmegym kan jo være alt fra et mølle i stua til et fullstendig rigg, med romaskin, hantler chin up-bar, vektstang og det hele. Pia gikk for sistnevnte.

Sitat Pia: «I videoen får dere se hvordan rommet så ut før alt utstyret kom på plass. Det kommer tydelig frem at jeg er litt noldus rundt hvordan jeg skal bruke rommet. Men jeg har i hvert fall klart å dele bredde og høyde med dere – det er det mange som har spurt om.»

Har du også lurt på hvordan prosessen med å få et eget treningsrom fungerer?Hvilke løsninger som passer hos akkurat deg? Sammen med Pia Seeberg viser vi deg hvordan dette lar seg gjøre. Igjennom seks episoder tar vi deg igjennom hele veien fra tanken til ferdig hjemmegym.

Sjekk ut første episode «Drømmen om eget hjemmegym» her:

Pias egne tips til planlegging av treningrom:

  1. Få hjelp av andre enn deg selv. – Min erfaring var at det hele ble så mye bedre når jeg fikk innspill fra noen som jobber med hjemmetrening, kjenner til produktutvalget som finnes, og som dermed kan foreslå løsninger som man aldri i verden hadde kommet på selv.
  2. Tenk igjennom hva du liker å trene. – Slik blir det også lettere å vite hva slags type utstyr du bør prioritere.
  3. Tenk igjennom de ulike bevegelsene du trives med å gjøre.– Har du nok høyde og bredde? Ikke kjøp en kasse til box jumps om du ikke har høyde under taket til å hoppe, om du skjønner. Det blir brått en del slike ting å tenke på – derfor, få hjelp.

 

Vil du vite mer om hvordan første fase med hjemmegym fungerer sammen med oss?

Ta kontakt med Hæge Fagerhus Asak i dag og sjekk ut Pia´s blogg her!

Få med deg episode 2 her: