Innlegg

Drømmen om hjemmegym med Pia Seeberg DEL 4

TekstMari Hansen

FotoPia Seeberg

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

I «Drømmen om hjemmegym» med Pia Seeberg får vi i løpet av seks episoder se alt fra de første tankene til veien til et ferdig hjemmegym.

 

Fullkroppsøkt med My Wellness Rack manaualer

Sommeren er rett rundt hjørnet, og i Episode 4 av drømmen om et hjemmegym tar Pia oss igjennom en utendørs fullkroppsøkt, kun ved bruk av to hantler. Bestselgeren Wellness Rack fra Technogym  er manualene Pia bruker under økten, og er et sett manualer med et elegant og funksjonelt design. Du trenger ikke et fullt installert hjemmegym for å trene med disse manualene. Disse kan du helt fint plassere i stuen hvor de sklir rett inn med resten av møblene og interiøret. I tillegg til å se vanvittig lekre ut, så er manualene også laget av et ytre materialet som ikke skader parketten din.

 

Ønsker du pristilbud på hantlene? Kontakt oss i skjema under så sender vi deg et pristilbud.

Tren ute i sommer – bruk naturen som din lekeplass

Nå som sommeren er her håper vi du blir inspirert til å flytte treningsøkten din ut. Trening ute kan bestå av mye mer enn løping og sykling. Som Pia viste i vidoen over er det ikke alltid så mye som skal til. Du kan helt fint ta med deg både hantler, kettlebell, strikker, ringer og baller utendørs. Bare fantasien setter stopper for en morsom økt. Flere tips til utendørstrening fra Pia Seeberg finner du her. 

For de av dere som ikke kjenner Pia, så er hun en influencer vi samarbeider med og vår Technogym ambassadør. Hun er utdannet både journalist, PT og mental trener, som hun daglig kombinerer i sin  hverdagstilværelse som helseskribent, fysisk og mental trener, blogger og prosjektleder.

Relaterte produkter
Wellness Rack – Hantelsett

TechnogymWellness Rack – Hantelsett

Les mer

Har du gått glipp av de tidligere episodene, se alle episodene her

Drømmen om hjemmegym med Pia Seeberg DEL 3

 

Drømmen om hjemmegym med Pia Seeberg DEL 2

 

Drømmen om hjemmegym med Pia Seeberg DEL 1

Relaterte produkter
Bli en bedre løper

TechnogymMyRun - Bli en bedre løper

Les mer