Event

Technogym Connected – Årets treningshappening 2020

TekstKjell Olav Engen

Marker datoene 24. – 26. april som opptatt i kalenderen din, og gjør deg klar for Technogym CONNECTED 2020!

Vi ønsker å invitere deg og dine kolleger til en helg fylt av inspirerende foredrag, lærerike workshops, innovative treningskonsepter og fantastiske opplevelser. Aktivitetene kommer til å gjennomføres i de splitter nye lokalene til Family Sports Club i Larvik. Rett over gaten ligger Farris Bad som kommer til å dedikeres til dette arrangementet denne helgen. Her vil vi arrangere «get together» og festmiddag, samt at dette blir hotellet for deg som ønsker å overnatte i Larvik denne helgen.

Vi ønsker å gjøre dette til et event hvor du og dine ansatte kan samles for å bli inspirert, utvikle dere faglig og forretningsmessig, samt å tilbringe tid sammen med hverandre og andre dyktige folk i bransjen. Programmet vil bygges opp slik at alle som deltar vil kunne følge et «spor» som reflekterer deres rolle og ansvar på arbeidsplassen.

Påmelding

Hold av datoene i kalenderen – program og påmelding finner du her:

Book ditt opphold

Du kan allerede nå sikre deg et rom på Farris Bad under eventet. Qicraft kommer til å være samlet her hele helgen. Det vil bli flere timer og foredrag på Farris bad, samt middag fredag og lørdag. Booking av hotell, med egne priser for deltakere på Technogym Connected.