Artikkel

Utstyret som trener med deg

TekstPia Seeberg

FotoPia Seeberg

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Technogym Bench har lenge vært en favoritt i sportyheimen, og med den nye appen til Technogym har tilbudet blitt om mulig enda bedre!
Journalist, PT- og mental trener, forfatter og treningsinfluencer Pia Seeberg bruker Technogym Bench og Technogym app i sin daglige trening hjemme.

Verdien av hjemmetrening – få tid til den viktige hverdagstreningen

De siste to årene har mange av oss innsett verdien av hjemmetrening som et viktig verktøy for å holde oss sterke og friske. Vi ble tvunget til å se muligheter fremfor begrensninger når det kom til hva vi kunne gjøre av fysisk aktivitet innenfor husets fire vegger. Og det som da opplevdes som et kompromiss er nå den optimale treningshverdagen for veldig, veldig mange – inkludert meg selv.

pia seeberg technogym app technogygym bench

Pia Seeberg bruker Technogym Bench og Technogym App i sin daglige trening

Uendelig med treningsmuligheter og nå enda bedre med Technogym app

Relaterte produkter
Technogym app

TechnogymTechnogym Training Applications - Technogym app

Les mer

Technogym Bench er et treningsverktøy jeg bruker flere ganger i uken, både i min egen trening og med kunder. De gir uendelig av treningsmuligheter, og gjør det enkelt for meg å gjøre både over- og underkroppsøvelser så tunge eller lette som jeg ønsker de. Ekstra inspirasjon får jeg av den nyeste appen til Technogym, Technogym app, der jeg enkelt kan filtrere økter basert på utstyret jeg har tilgjengelig. Ved å velge Technogym Bench i Technogym appen får jeg opp en rekke økter som kun baserer seg på nettopp Bench, og jeg kan velge og vrake etter hva som passer meg den dagen.

Appen består av en rekke ulike treningsøkter, der du enkelt filtrerer utvalget basert på utstyret du har tilgjengelig og som du ønsker å trene med den dagen. Du kan velge et treningsmål og finne et program som tar deg tid, du kan velge deg ut en enkelt treningsøkt, du kan jobbe med mobilitet og bevegelighet, kondisjon og styrke. Du bestemmer, men ved hjelp av dyktige trenere som gir deg bra trening, uansett hva du måtte velge.

Pia Seeberg Technogym App

“Jeg heier på alt som bidrar til å gjøre trening enklere og mer tilgjengelig, både for meg selv og andre. Technogym Bench og Technogym app er en superkombo som definitivt gjør nettopp det!”

Pia Seeberg
Personlig- og mentaltrener, forfatter og Technogym ambassadør
Les mer
Relaterte produkter
Technogym app

TechnogymTechnogym Training Applications - Technogym app

Les mer

Ønsker du mer inspirasjon til hjemmetrening? Sjekk ut vår blogg.  Les også Pia Seerbergs topp ti treningsprodukter å ha i hjemmet.