Artikkel

Technogym Live på MyRun – som din egen løpePT i stuen

TekstLine Mari Langseth, Pia Seeberg

FotoPia Seeberg

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Tredemølla MyRun fra Technogym er ikke bare en mølle, men også en funksjonalitet og en teknologi som gir en verden av muligheter, med appen Technogym LIVE.

Se for deg at du kan få noen av de beste løperene og løpecoachene hjem til deg. Og at de tar deg gjennom økter som henger sammen med ditt mål. Se for deg at de kommer med nyttig feedback underveis i økta, og at økten legges opp etter ditt nivå.  Vel, nå er det mulig, gjennom appen du får tilgang til via MyRun. Technogym LIVE! Se mer om alle fordelene med Technogym Live ved å klikke på videoen under.

Relaterte produkter
Bli en bedre løper

TechnogymMyRun - Bli en bedre løper

Les mer

Technogym Live appen laster du enkelt ned til nettbrettet ditt

I Live appen finnes både isolerte løpeøkter, men også ulike treningsprogrammer du kan følge for å oppnå en spesifikk målsetning. I tillegg kan du bruke funksjonen Technogym Outdoors, som lar deg velge et hvilket som helst terreng i verden, og etterlikner dette underveis i løpeturen din. Technogym Music Playlist velger sanger fra spillelisten din som er best egnet til den rytmen og farten du velger, noe som gjør mølla til den første musikk-interaktive mølla noensinne.

Løpetrening har aldri vært enklere eller morsommere

For min del er det en fantastisk luksus å kunne skru på mølla, la den koble seg opp til nettbrettet eller telefonen, og vips, så er jeg i gang med en økt som jeg vet henger sammen med målsetningen min. Ikke minst er det en trygghet å bli coachet av folk som vet hva de driver med, og jeg vet at både øktene og funksjonaliteten i appen alltid er på stell.

Pia Seeberg kombinerer den nye Technogym Live appen på sin iPad, med MyRun tredemøllen

Relaterte produkter
Technogym Live app MyRun og Technogym Cycle, Technogym Elliptical

TechnogymTechnogym Training Applications - Technogym Live app MyRun og Technogym Cycle, Technogym Elliptical

Les mer

Optimaliser løpsteknikk og forbedre progresjon raskere

MyRun er utviklet av løpere for løpere, og har for min del vært en avgjørende faktor for å optimalisere løpesteget mitt og få bedre teknikk når jeg løper. Møllen måler både kadens, steglengde og bevegelse, som til sammen gir løpende feedback på hvor effektivt du løper underveis i en økt. Dette gjør øktene tøffere på kort sikt, men har hjulpet meg til å utvikle meg som løper på lang sikt. Hver gang jeg løper utendørs har jeg møllas feedback i bakhodet, og kan nærmest kjenne på kroppen når stegene blir for lange og teknikken lider.

En tredemølle hjemme reduserer dørstokkmila og sammen med LIVE app når du ditt treningsmål raskere.

Relaterte produkter
Bli en bedre løper

TechnogymMyRun - Bli en bedre løper

Les mer
Pia Seeberg MyRun Home

“Jeg elsker at MyRun mølla er enkel i bruk, og ikke minst all tilleggs-informasjonen den gir meg. Takket være teknologien i mølla får jeg hele tiden feedback på blant annet kadens og skrittlengde, noe som har hjulpet meg til en mye bedre løpeteknikk.”

Pia Seeberg
Personlig- og mentaltrener, forfatter og Technogym ambassadør
Les mer

Ønsker du å se mer om da Pia Seeberg innredet drømmegymmet sitt? Klikk deg inn her – drømmen om hjemmegym med Pia Seeberg

Pia har også skrevet en artikkel om hvorfor hun elsker tredemøllen MyRun, denne finner du her – MyRun med Pia Seeberg