Artikkel

SKILLROW med Kjetil Borch

Som offisiell leverandør til 6 ulike OL, fra Sydney 2000 til Rio 2016, og partner til noen av verdens beste idrettsutøvere og klubber har Technogym samarbeidet med noen av verdens beste utøvere for å utvikle SKILLROW™.

Kjetil Borch, verdensmester i Singelsculler, har rodd helt siden han var en ung gutt. Han mener roing er en sport som får alt for lite oppmerksomhet. En allsidig treningsform, som passer for absolutt alle. Og også en super aktivitet dersom du av ulike årsaker ikke kan løpe eller sykle.

Kjetil Borch

“Skillrow har en fantastisk følelse gjennom taket, og med Aquafeel så får man en gradvis belastning lik den man får i båt på vannet. Skillrow har en godt tilpasset sittestilling, med et mer ergonomisk sete enn konkurrentene, som legger til rette for at de kreftene man legger ned blir til fart. Displayet er også en drøm, med alle nødvendige data og enkel pulstilkobling, og et feste for mobilen der en kan se kraftkurver og mer raffinert sanntidsdata. ”

Kjetil Borch
OLYMPIC ROER NORWAY
Les mer

Med SKILLROW appen lager du dine egne treningsprogrammer, hvor du selv setter deg mål og lager en rutine for å nå målet. Du kan selv teste din fremgang underveis ved å delta i ulike ro-konkurranser. Du kan forbedre din teknikk, ved å følge tips fra noen av de beste trenerne i verden og velge om du ønsker å jobbe med  kraft, motstand, eller fart. Appen sporer resultatene dine og gir deg en   oversikt i sanntid over dine prestasjoner, noe som igjen gjør det enkelt å oppnå progresjon.

Relaterte produkter
SKILLROW

TechnogymSkill line - SKILLROW

Les mer
Kjetil borch skillrow technogym

Kjetil Borch på Skillrow. Bilde Emil Sollie

Se hvordan Norges OL-gull håp i roing, Kjetil Borch trener frem mot OL. 

Last ned Skillrow appen her: