Artikkel

Pia Seeberg – Mine topp 10 hjemmetreningsfavoritter

TekstPia Seeberg

FotoPia Seeberg

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Mine topp 10 hjemmetreningsfavoritter!

Av Pia Seeberg           

Hjemmetrening funker for alle, utstyr eller ei, men gudene skal vite at det er lettere å finne både inspirasjon og motivasjon med gode treningsverktøy i hus. Ikke minst eliminerer man dørstokkmila, ettersom alt du trenger finnes innenfor husets fire vegger – rein luksus! For min del er jeg like glad i alt treningsutstyret mitt, da alt fyller en funksjon. Samtidig er det noen ting jeg ser på som mer essensielle enn andre, og hvem vet, kanskje kan du la deg inspirere av min favorittliste!

Pia Seeberg, PT- og mental trener, forfatter og treningsinfluenser har innredet kjelleren som sitt drømmegym.

1. Technogym Bench
Denne benken er som et eget lite treningssenter hjemme i din egen stue. Den er utstyrt med både hantler, minde håndvekter, strikker og en egen treningsmatte, og du kan utføre over 200 ulike øvelser.

Relaterte produkter
TECHNOGYM BENCH

TechnogymTechnogym Training - treningsmaskiner for hjemmet - TECHNOGYM BENCH

Les mer
Pia Seeberg Technogym Bench

“Å ha et treningssenter hjemme i egen stue er vel ikke realistisk, sånn egentlig, men det kjennes faktisk litt sånn ut med Technogym Bench. Den inneholder alt man trenger for en fullverdig fullkroppsøkt, med hantler i ulike vektklasser, strikker med ulik motstand, håndvekter, en digg matte og ikke minst; selve benken. Summen av alt dette er et hav av muligheter til å få trent hele kroppen på ulike måter, uten å måtte forlate husets fire vegger. For meg er dette et produkt som gjør trening mer tilgjengelig i hverdagen, og det elsker jeg!”

Pia Seeberg
Personlig- og mentaltrener, forfatter og Technogym ambassadør
Les mer
pia seeberg myrun tredemølle

2. MyRun tredemølle
For min del er det lettere å motivere seg selv til intervaller når du har mølla stående i kjelleren. På morgenkvisten finnes det ikke noe bedre enn å hoppe i treningstøyet, helle i seg en kruttsterk kopp med kaffe, for så å lande på løpebåndet. MyRun er unik på den måten at den er utstyrt med unik teknologi, som er motiverende i seg selv. Noen ganger velger jeg å følge et av programmene som mølla er utstyrt med, jeg kan dukke inn i en TV-serie på skjermen foran meg, eller så hører jeg på musikk og kjører egenlagde intervaller. En verden av muligheter!

Relaterte produkter
Bli en bedre løper

TechnogymMyRun - Bli en bedre løper

Les mer
Pia Seeberg MyRun Home

“Jeg elsker at MyRun mølla er enkel i bruk, og ikke minst all tilleggs-informasjonen den gir meg. Takket være teknologien i mølla får jeg hele tiden feedback på blant annet kadens og skrittlengde, noe som har hjulpet meg til en mye bedre løpeteknikk.”

Pia Seeberg
Personlig- og mentaltrener, forfatter og Technogym ambassadør
Les mer
pia seeberg technogym rack

3. Knebøy rack med stang + skiver
Når det kommer til styrketrening er det lite du ikke får gjort med en vektstang og tilhørende skiver. Derfor er det en superluksus å ha et eget rack hjemme, utstyrt med vektskiver som gjør at jeg kan trene tungt og godt.

Relaterte produkter
Olympic Training Plates

TechnogymPure - Olympic Training Plates

Les mer
technogym kettlebell

Bilde lånt fra Piaseeberg.no

4. Kettlebells
Kettlebells er et fantastisk treningsverktøy, og kanskje en av de første tingene mange skaffer seg når de ønsker utstyr hjemme – med god grunn. De er svært anvendelige, og kan brukes til både kondisjon- og styrketrening. Selv har jeg 12, 16, 20 og 24 kilo, der jeg nok oftest bruker 16 kg´s-kula. Den har også vært med på mange ferieturer!

Relaterte produkter
Kettlebells

TechnogymKettlebells

Les mer

5. Hantler
Jeg elsker hantlene mine, da de gjør det lettere å gjøre det tungt på ulike styrkeøvelser, spesielt når jeg ønsker å trene med kun ett ben eller en arm – som i enarms skulderpress, bulgarske splittbøy og liknende. I likhet med kettlebells er de utrolig anvendelige, og kan brukes til å trene hele kroppen.

Relaterte produkter
Hexagon Dumbbells

TechnogymHexagon Dumbbells

Les mer

6. Romaskin
Lite slår roing når det kommer til å trene effektivt! Videre elsker jeg at du i så stor grad bruker baksiden av kroppen (spesielt ryggen i det du trekker kjedet mot deg), som er ganske unikt for nettopp romaskinen, og en fantastisk motvekt til hverdagen vår, der vi stort sett opererer foran kroppen. Videre har denne romaskinen en POWER-funksjon, som gjør at du kan gjøre motstanden svært tung, og på den måten trene styrke om du ønsker. Motstande er designet for å etterlikne følelsen du får når du ror i vann, og SkillRow-appen byr på masse ulike treningsøkter og livetimer du kan være med på. Love it!

Relaterte produkter
SKILLROW

TechnogymSkill line - SKILLROW

Les mer

Pia Seeberg demonstrerer hvordan man bruker Skillrun fra Technogym

7. Minibands

Lite tar så lite plass som nettopp minibands, men som samtidig gir så mange treningsmuligheter. Spesielt for underkropp og setemuskulatur, der minibands er et viktig verktøy for å gi bedre kontakt med nettopp setemuskulatur ved ulike styrkeøvelser.

Relaterte produkter
Technogym Fit Bundle

TechnogymTechnogym Fit Bundle

Les mer

8. Lengre strikker
Lengre strikker tar jo også veldig lite plass, men gir en verden av muligheter. Noe av det viktigste for min del er at det gjør robevegelser så tilgjengelig – å styrke ryggen med å trekke noe til seg bør være en stor del av treningen vår, men som ikke alltid er like lett å få til hvis man trener med lite utstyr. Da er lengre strikker genialt, i tillegg til at de kan gjøre tradisjonelle styrkeøvelser ganske mye tyngre ved å feste de på en bestemt måte.

Bilde lånt fra Piaseeberg.no

Relaterte produkter
POWER BAND RESISTANCE

TechnogymPOWER BAND RESISTANCE

Les mer

9. Lettere hantler
Jeg tenker ofte at jeg ikke trenger superlette hantler, da kan jeg like så godt trene uten vekt, men slik er det ikke. Lette hantler er helt supre for å jobbe med små muskler blant annet på baksiden av kroppen og kjerne, for å nevne noe.

Relaterte produkter
Wellness Rack – Hantelsett

TechnogymWellness Rack – Hantelsett

Les mer

10. Pull up-rack
Å ha muligheten til å kunne henge i noe hjemme er helt fantastisk. Å henge i en vektløs tilstand er godt for ryggen, og ikke minst er det fantastisk trening for grep, armer og kanskje aller viktigst, rygg og kjerne. Med en stang som dette hjemme er det langt enklere å strekke seg mot målet om å klare sin første pull up eller chin up, fordi kontinuiteten blir langt enklere å få til. Og altså.. det er GØY å naile sin(e) første chins!

Psst, du har vel ikke gått glipp av videoserien i fem deler, hvor du får bli med Pia Seeberg på veien mot hennes drømmegym hjemme?
Drømmen om hjemmegym med Pia Seeberg – se den her.

Pia Seeberg er Mental- og Personligtrener, forfatter og Technogym ambassadør. Du finner mer treningsinspirsajon fra Pia Seeberg på hennes blogg, www.piaseeberg.no