Artikkel

MYRUN med Pia Seeberg

MYRUN hjelper deg med å bli en bedre løper!

MYRUN er utviklet av løpere for løpere. Du kan velge mellom utallige treningsprogrammer som hjelper deg mot ditt mål. MYRUN er den mest kompakte møllen, med den største løpsflaten og kraftigste motoren i sin kategori. MYRUN er svært stillegående og har et lekkert design, som gjør at den er enkel å plassere i hjemmet.

Pia Seeberg er en ivrig intervalløper, og setter stor pris på brukervennlighet og teknologi som forbedrer løpsopplevelsen. «Løping har gått fra å være «noe jeg bare gjorde» til noe jeg konkret kan forbedre, utover bare å klare å holde lengre, eller løpe raskere. Det liker jeg!»

Technogym Live appen forbedrer teknologi og løpsopplevelsen på din Myrun

Myrun tredemølle i kombinasjon med Live appen er det åpenbare valget for enhver løpsentusiast. Spekket med funksjoner for veiledet trening live og on-demand i tillegg til underholdning og tilpasset trening.

Pia Seeberg MyRun Home

“Jeg elsker at MyRun mølla er enkel i bruk, og ikke minst all tilleggs-informasjonen den gir meg. Takket være teknologien i mølla får jeg hele tiden feedback på blant annet kadens og skrittlengde, noe som har hjulpet meg til en mye bedre løpeteknikk.”

Pia Seeberg
Personlig- og mentaltrener, forfatter og Technogym ambassadør
Les mer