Om oss

Hvorfor Qicraft?

Qicraft er Nordens største leverandør og samarbeidspartner av treningsutstyr med tilhørende løsninger. Vår ambisjon er å hjelpe våre kunder å investere i lønnsom virksomhet og levere de beste resultatene innen helse og velvære. Navnet Qicraft reflekterer våre ambisjoner og det markedet vi jobber innenfor. Qi står for energi og bevegelse, Craft står for kvalitet og kompetanse.

Helhetlig tilnærming

Vi tilstreber en helhetlig tilnærming i alt vi gjør. Vi ønsker å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder og samarbeidspartnere med fokus på kvalitet, kundeverdi, kompetanse og framtidens behov.
Vi tilbyr treningsutstyr og service av høyeste kvalitet, innovative digitale løsninger og sterk kompetanse.

Vårt marked er treningssentre, helse- og rehabiliteringssentre, bedrifter, offentlige institusjoner, hotell, spa og hjemmemarkedet. Med lang erfaring og bred kunnskap innen velvære, er vårt mål å få flere folk til å leve sunt og balansert.

Visjon og Verdier

Vår visjon og våre verdier oppsummerer alt vi står for, både internt og mot omverden.

VISION –To achieve wellness
MISSION – Attract people to the benefits of a wellness lifestyle

Våre verdier

PERFORMANCE
ATTITUDE
RESPONSIBILITY
TEAM SPIRIT

Til sammen skaper disse verdien av TAKE PART

Qicraft leverer treningsutstyr som er sertifisert og av høyeste kvalitet. Qicraft er eksklusiv leverandør av Technogym, som er en av samarbeidspartnerne til OL i Rio i 2016, som de også var i OL i Sydney 2000, Athen 2004, Torino 2006, Beijing 2008 og London 2012. Qicraft er også eksklusive leverandør av Club Virtual og Wellsystem.

Qicraft ble opprettet i 2001 av Håkon Bakkevig som fortsatt driver firmaet. Qicraft Norge er en del av Qicraft gruppen som består av Qicraft Sverige, Qicraft Finland, Estland og Qicraft Finance.