MYRUN tredemølle fra Technogym – KAMPANJE I OKTOBER! (UTGÅTT)

Ved å bruke kode #celineoktober10% Gir vi deg hele 10% i avslag hvis du bestiller en MYRUN fra Technogym i løpet av oktober 2017.
Send bestilling eller ta kontakt med vår HOME selger, for mer informasjon.

Haege Fagerhus Asak
Epost: haege.fagerhus@qicraft.no
Mobil: +47 99007988


Hvorfor MYRUN?

MYRUN Technogym sin app gir deg tilbakemelding på din løpsteknikk, slik at du kan løpe mer effektivt og smartere for å bedre resultatene dine!
MYRUN gir deg også et anbefalt treningsprogram for å nå målet ditt.
MYRUN er stillegående og har en løpsflate som optimaliserer løpskomfort for akkurat din løpestil.
MYRUN et lekkert minimalistisk Italiensk design, som gjør den enkelt å plassere i hjemmet.


Unik løpsopplevelse

Det innovative løpebåndet tilpasser seg måten du løper på og og reduserer risikoen for skade ved å absorbere støt uten å redusere farten. Det gir deg en behagelig og trygg løpsopplevelse selv på 20 kilometer i timen.

Velger riktig musikk

Funksjonen RUNNING MUSIC velger sanger fra spillelisten som er best egnet til din rytme og fart, noe som gjør MYRUN Technogym er den første og eneste musikk-interaktiv tredemølle noensinne.

Din egen personlig trener

Ved å fortelle MYRUN hvor ofte du ønsker å løpe, og hva som er målet ditt, gir MYRUN deg ulike treningsprogrammer tilpasset akkurat ditt tempo for å nå akkurat ditt mål.
MYRUN er din egen personlig trener

Les mer om MYRUN her


Nedbetaling

For KUN kr. 1454,- pr. mnd i 24. mnd. (forutsetter kredittsjekk) Søk her Totalpris 31 410 inkl mva. Frakt kommer i tillegg. Tenk deg en tredemølle som faktisk hjelper deg med å bli en bedre løper. MYRUN fra Technogym er utviklet av løpere for løpere.

 Pris 34 900 inkl mva. Frakt kommer i tillegg. Eventuelt Kr. 1454,- pr. mnd i 24 mnd.