Nyheter

BIOCIRCUIT™ – Effektiv sirkeltrening

TekstAnne Kristiansen

FotoTechnogym

Å gå ned i vekt, bygge styrke eller trene for å beholde en god helse; uansett hva som motiverer deg til å besøke et treningssenter, ønsker du trening som er tilpasset deg. Én type trening har simpelthen ikke passet alle. Inntil nå. BIOCIRCUIT ™ tilbyr en personlig treningsøkt som hjelper deg med å oppnå dine egne treningsmål på kort tid, takket være BIODRIVEs banebrytende teknologi.

Det guidede programmet gir en engasjerende opplevelse som krever ingen justeringer eller ventetid. Alt du trenger for den beste muskelaktiveringen, er inkludert i sirkelen.

Rask og effektiv trening er alltid der for deg og klar når du er.

Hvordan virker BIOCIRCUIT ™?

Ved første treningsøkt går du sammen med en trener gjennom dine mål og innstillinger på kondisjon og styrkeapparatene. Ved neste treningsøkt vil dine innstilling automatisk finne sted, slik at du kan konsentrere deg om trening og ikke bruke unødvendig tid på annet.

Det er raskt og enkelt å komme i gang ved hver treningsøkt. Ved innlogging bruker du telefonen eller MyWellness-armbåndet til å logge inn. Du vil bli vist på maskinen der du begynner å trene og deretter gjøre to omdreininger i sirkelen. MyWellness app guider deg gjennom hele passet, og du kan trene uten stress eller køer for å gjennomføre  øvelsene riktig. Etter økten blir treningen logget automatisk i MyWellness-appen.

Les mer om produktet BIOCIRCUIT™  her