Produkter

Kraft møter eleganse

TekstAnne Kristiansen

FotoTechnogym

Technogym RUN Personal har den perfekte kombinasjon av stilrent design, nyskapende teknologi og knallhard kraft, er er tredemøllen som vil gi deg en unik løpsopplevelse!

Den kjente designeren Antonio Citterio har gitt RUN Personal møllen et stilrent og delikat design, unikt noen andre møller på markedet. Citterio er en anerkjent italiensk arkitekt og designer, som blant annet har jobbet med den kjente merkevaren Hermés.

RUN Personal har en soft-touch plast som sikrer optimalt grep. Den store løpsflaten, nødstopp-knappen og de enkle justeringer for hastighet og stigning gjør treningen behagelig og trygg.

RUN personal har også den mest innovative teknologien, ved en egenutviklet digital berøringsskjerm. Det er koblet opp mot internett og stappfull av underholdingsmuligheter. Skjermen er hele 19 tommer, HD Ready i herdet glass. Dette skaper en behagelig og eksklusiv følelse til din trening. I tillegg til underholdningsapplikasjoner som Netflix og YouTube, kan du gjenskape en utendørs treningsøkt inn, logge din trening eller delta i et virituelt New York maraton. Alt synkroniseres direkte i din personlige app på mobilen.

Ulike programinnstillinger 

Technogym Run Personal har seks ulike programinnstillinger, som gjør treningen motiverende og effektiv;

  1. Målbasert trening: varigheten av disse øvelsene bestemmes av angitt tid, kalorier eller distanse.
  2. Trening som reguleres av hjertefrekvens: disse programmene utføres med en konstant puls, så et pulsbelte eller klokke er nødvendig.
  3. Avanserte programmer: disse øvelsene består av flere trinn, med ulike belastningsfaktorer tilgjengelig. Disse er fastsatt på forhånd eller etter ditt ønske.
  4. Test: en treningstest for å kartlegge progresjon i treningen
  5. Simulerte ruter: følg interaktive ruter som allerede er lagt inn.
  6. Utfordringer og konkurranser muligheter mellom deg og dine venner.
Relaterte produkter
RUN Personal

TechnogymPersonal Line - RUN Personal

Les mer